Skip to main content

Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ για άλλη μία μέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης (φωτο+vid)

Κομφούζιο και σήμερα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα στα ανατολικά - «Σταμάτα ξεκίνα» σε Καραμανλή και Εγνατία

Άλλη μία μέρα ταλαιπωρίας ξημέρωσε για τη Θεσσαλονίκη και τους οδηγούς της, καθώς το μποτιλιάρισμα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης και όχι μόνο είναι για ακόμη φορά μεγάλο.

Συγκεκριμένα, οπλισμένοι με υπομονή -και σήμερα- πρέπει να είναι οι οδηγοί που κατευθύνονται στο κέντρο από τα ανατολικά της πόλης. Κι αυτό γιατί τόσο η λεωφόρος Κ. Καραμανλή όσο και η οδός Εγνατία είναι μποτιλιαρισμένες από τον μεγάλο όγκο των οχημάτων, από τη Βούλγαρη και την Καμάρα. Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι και η οδός Κατσιμίδη.

Στο... κόκκινο είναι και η οδός Κωνσταντινουπόλεως, η οδός Παπαναστασίου καθώς και η λεωφόρος Στρατού, με κατεύθυνση προς το κέντρο, ενώ σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στη Β. Όλγας, γεγονός που επιβαρύνει κυκλοφοριακά και την οδό Τσιμισκή.

Παράλληλα, με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από το ύψος του τούνελ της Τούμπας έως και το ύψος του Αγίου Παύλου, με κατεύθυνση προς δυτικά, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί ουρά.

Νωρίτερα, κυκλοφοριακή συμφόρηση επικράτησε και στην οδό Μοναστηρίου, και στα δύο ρεύματα, εξαιτίας δύο τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν σε αυτά.