Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΟΖΑΝΗ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ

Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που καταδικάστηκε για τον θάνατο του 5χρονου παιδιού στην Κοζάνη επιτέθηκε στη δικαιοσύνη για την καταδικαστική απόφαση.

Επίθεση στην ελληνική δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ που καταδικάστηκε για τον θάνατο του 5χρονου παιδιού στην Κοζάνη.

Όπως σημειώσε μιλώντας στους δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, «πρώτη φόρα βλέπω αυτήν την απαράδεκτη απόφαση που βγήκε σήμερα. Δεν είναι τόσο η ποινή που επέβαλαν αλλά τόσο ο τρόπος τον οποίον χρησιμοποίησαν μέσα στο δικαστήριο για να επιβάλουν αυτή την ποινή. Είναι εντελώς απαράδεκτο για την ελληνική δικαιοσύνη να έχει τέτοιους δικαστικούς λειτουργούς».

Παράλληλα τόνισε ότι έχει ήδη καταθέσει έφεση επί της καταδικαστικής απόφασης.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι αναμένεται τη δικαίωσή του στην έφεση. «Θα δικαιωθούμε στην έφεση γιατί τα λάθη του νοσοκομείου Κοζάνης ήταν εγκληματικά. Δεν είναι δυνατόν να παρακάμπεται η γνωμάτευση ενός εξέχοντα επιστήμονα, του Ματθαίου Τσούγκα, και να λαμβάνεται υπόψιν μία ατελής υποτιθέμενη γνωμάτευση του διευθυντή της χειρουργικής του Μαμάτσειου νοσοκομείου», συμπλήρωσε.

Καταληκτικά αναφερόμενος στη χρηματική ποινή που του επιβλήθηκε είπε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να την πληρώσει. «Τα μόνα έσοδα που έχω είναι η σύνταξή μου που ανέρχεται στα 1.250 ευρώ, ενώ η σύζυγός μου παίρνει 400 ευρώ. Το σπίτι μας είναι υπερχρεωμένο», κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ