Skip to main content

Μέτρα ασφαλείας για τον Covid19 από το Κέντρο Αποκατάστασης Αναγέννηση (vid)

Από την έναρξη της πανδημίας και πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε επίσημο και επιβεβλημένο μέτρο της πολιτείας η Αναγέννηση έλαβε μέτρα προστασίας.

Η Αναγέννηση, το μεγαλύτερο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα, κατέχοντας εδώ και 15 χρόνια ηγετική θέση στον τομέα της φυσικής ιατρικής, κλήθηκε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της πανδημίας, να διασφαλίσει την ασφάλεια τόσο του προσωπικού της όσο και των ασθενών της.

Στο πλαίσιο αυτό, από την έναρξη της πανδημίας και πολύ νωρίτερα από οποιοδήποτε επίσημο και επιβεβλημένο μέτρο της πολιτείας, έχουν παρθεί τα εξής μέτρα:



1. Αναστολή της παροχής υπηρεσιών ημερήσιας νοσηλείας σε εξωτερικούς ασθενείς από 27.02.2020, ημερομηνία ανακοίνωσης του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος στην Ελλάδα.

2. Αναστολή του επισκεπτηρίου από 13.03.2020

3. Αναστολή της δια ζώσης ενημέρωσης συνοδών για νέες εισαγωγές

4. Αναστολή ενημέρωσης δια ζώσης των συνοδών από το ιατρικό team για την πορεία των ασθενών

5. Ειδική διαχείριση των νέων εισαγωγών με συγκεκριμένο πρωτόκολλο.



6. Επιβεβλημένη χρήση ειδών προσωπικής προστασίας στο σύνολο των εισερχόμενων στο Κέντρο (εργαζόμενοι, συνεργάτες, συνοδοί κτλ).

7. Θερμομέτρηση και καταγραφή όλων των εισερχόμενων στο Κέντρο.

8. Απαγόρευση εξόδου των συνοδών που διαμένουν με τους ασθενείς από το Κέντρο

9. Θέσπιση πρωτοκόλλου για τη διασφάλιση της έγκυρης και γρήγορης ιχνηλασιμότητας, σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος

10. Ατομική υπευθυνότητα και επαγρύπνηση του συνόλου του προσωπικού και συνεχή ενημέρωσή του, σχετικά με νέα επιστημονικά  δεδομένα από τον συνεργάτη Λοιμωξιολόγο του Κέντρου.

Εφαρμόζουμε αυστηρά τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  και συνεχίζουμε να παρέχουμε #μεασφάλεια υπηρεσίες αποκατάστασης με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στον ασθενή.

https://www.anagennisi-ae.gr/