Skip to main content

Νατάσα Θεοδωρίδου στο MEGA: Μια ανεπανάληπτη βραδιά που τα είχε όλα

Η κορυφαία τραγουδίστρια μπήκε στα σπίτια αλλά και και στις καρδιές των τηλεθεατών του MEGA με τις τεράστιες επιτυχίες της.

Μια βραδιά μαγική που τα είχε όλα χάρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου στους τηλεθεατές του MEGA που επέλεξαν την μοναδική συναυλία της για να περάσουν το βράδυ της Παρασκευής. Η τραγουδίστρια με τις μεγάλες επιτυχίες μας ταξίδεψε στα μουσικά μονοπάτια του πενταγράμμου χαρίζοντας μας δυνατές στιγμές με την μοναδική ερμηνεία της.

Λαμπερή, με ένα πλατύ χαμόγελο και διάθεση που μαρτυρούσε τα …σχέδια της για την καταπληκτική βραδιά που θα ακολουθούσε, η Νατασα Θεοδωρίδου καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με λόγια συγκινητικάꓽ «Καλώς ήρθατε σε μια βραδιά γεμάτη μουσική. Το MEGA μου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσω για εσάς, να πούμε τραγούδια που έχουν όλοι τραγουδήσει και φυσικά θα έρθουν κοντά μου και φίλοι γιατί πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κοντά μας δικούς μας ανθρώπους στις εύκολες αλλά περισσότερο στις δύσκολες αυτές στιγμές», είπε και τραγούδησε τη μεγάλη της επιτυχία».

Ευθύς αμέσως πιάνει το μικρόφωνο και κάνει αυτό που με ανυπομονησία περιμένουν χιλιάδες τηλεθεατές. Τραγουδά αγαπημένες επιτυχίες που μιλούν για αγάπη αλλά και πόνο. Ερμηνεύει τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά και έγιναν τεράστιες επιτυχίες από το πρώτο κιόλας άκουσμά τους. Που ακόμα και σήμερα σε κάθε της εμφάνιση ο κόσμος τα τραγουδά με πάθος. Όπως τις «Δύσκολες σιτγμές» που με την μοναδική φωνή της έκανε το twitter να πάρει φωτιά! Όπως το «Δεν σ αδικώ». Μεγάλες επιτυχίες που «μίλησαν» στις καρδιές του κόσμου.

Ένιωσαν τον πόνο και όσοι δεν πονούσαν, ένιωσαν τον έρωτα ακόμα και εκείνοι που μόλις χώρισαν. Αυτή είναι η Νατάσσα. Μπορεί και σου μεταφέρει με την ερμηνεία της όλα τα συναισθήματα και ας μην τα ζεις εκείνη τη στιγμή.

Η βραδιά συνεχίστηκε με λαϊκές αγαπημένες επιτυχίες και την τραγουδίστρια να λέει «Η ζωή είναι ωραία παιδιά» και να στέλνει μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας! Και κάπου εκεί κάνει την είσοδό του ένα πολύ ταλαντούχο άτομο! Ο φίλος της ο αγαπημένος. Ο Παντελής Κανράκης που την αιφνιδιάζει «διαβάζοντας» το βιογραφικό της! Φυσικά όπως εκείνος το είχε φανταστεί. Με αστείες εικόνες και ανύπαρκτα περιστατικά «τρολάροντας» την κολλητή του που είχε δακρύσει από τα γέλια!

Τα πολύ ερωτικά τραγούδια διαδέχτηκαν πιο ρυθμικές επιτυχίες της όπως το «Όπου και να σαι» με την Νατάσα Θεοδωρίδου να μοιράζει απλόχερά κέφι και ζωντάνια «Η ζωή είναι ωραία» έλεγε ξανά και ξανά.

Και κάπου εκεί η …ξαφνική εμφάνιση του Παντελή Κανράκη που επιθυμούσε διακαώς να τραγουδήσει, σε ξάφνιαζε ξανά με τον καλύτερο τρόπο. Ένας απολαυστικός διάλογος ανάμεσα σε δυο φίλους που το αποτέλεσμα του έδειχνε το ταλέντο του ηθοποιού και το πόσο χιούμορ διαθέτει η τραγουδίστρια.

Παρέα με φίλους

Λίγο αργότερα την σκηνή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε ο αγαπημένος της φίλος και συνεργάτης Πέτρος Ιακωβίδης.

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως τον έχετε αγαπήσει και εσείς, για το ήθος του, για τη φωνή του, για τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει». Ευχαριστώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την πρόσκληση σε αυτήν την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία του MEGA, ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε κοντά της.

«Είναι μεγάλη μου τιμή μου που με κάλεσες απόψε και στο MEGA που μας έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε μετά από τόσο καιρό». Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου ένα από τα πρώτα τραγούδια της συνεργασίας τους, το «Κοριτσάκι μου». Λίγο αργότερα παρουσιάζει για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι «Παραδόθηκα σε σένα» μια μεγάλη επιτυχία που υπογράφει σε στίχους και μουσική ο Πέτρος Ιακωβίδης. Το ερμήνευσαν μαζί ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως του το «έκλεψε». Εκείνος της ζήτησε να ακούσει το νέο του τραγούδι και όταν μετά από καιρό εμφανίστηκαν την πίστα το ερμήνευσε η Νατάσα και επειδή της άρεσε πολύ και του ζήτησε ένα το κάνει δικό της! Και εκείνος δέχθηκε με χαρά.

Το κέφι αμείωτο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ένιωθε σαν να βρίσκεται το σπίτι της, σαν να έχει πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδά για τους φίλους της. Άλλωστε το είχε δηλώσει «Θα γίνουνε όλοι μια παρέα. Εγώ αυτό ξέρω να κάνω» και αυτό έκανε. Με καλή διάθεση, μάτια που έλαμπαν από αγάπη για τη ζωή, λόγια που μαρτυρούσαν πόσο ευγνώμων είναι για όσα έχει ζήσει, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν κέρδισε τις εντυπώσεις μόνο για με τα καταπληκτικά της τραγούδια αλλά και με την «ψυχούλα» της που ξεδίπλωνε μέσα από κάθε ερμηνεία της.

Τα δάκρυα

Λίγο μετά τη μια το πρωί, Νατάσα Θεοδωρίδου υποδέχεται μια μεγάλη ερμηνεύτρια «Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα κάνει αυτή τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη και θα μας χαρίσει λίγη από την αξία και το μεγαλείο της. Γιατί μπορεί να αναδεικνύει την ψυχή του κάθε τραγουδιού, έτσι απλά», ήταν το καλωσόρισμα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η κοινή τους εμφάνιση συγκλονιστική! Τραγούδησαν μαζί το «Μη Μιλάς», το «Έρωτα μου», ενώ η Νατάσα όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγούδησε το «Θα τα βροντήξω όλα κάτω» η Νατάσα σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο αφιερωμένο σε εκείνη! Υπήρξε όμως και συγκίνηση. Μεγάλη. Όταν η μεγάλη μας λαϊκή ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Θυσιάστηκα» η Νατάσα Θεοδωρίδου δάκρυσε και της παραχώρησε χρόνο στο πρόγραμμα της προκειμένου να ερμηνεύσει και άλλες επιτυχίες της. Η ανεπανάληπτή βραδιά έκλεισε με τον Παντελή Καναράκη! Που τελικά κατάφερε και πήρε το μικρόφωνο, τραγούδησε και… έκανε φινάλε με στίχους που μιλούσαν για την ταλαντούχα φίλη του Νατάσα Θεοδωρίδου.