Skip to main content

Νέα Υπηρεσία Next Day Delivery Σχολικών ειδών από τα Public

Σε λιγότερο από 24 ώρες τα σχολικά βρίσκονται στον τόπο παράδοσης που έχει δηλωθεί με την υπηρεσία Next Day Delivery εντός Αττικής.

Να λύσουν τα χέρια των μαθητών αλλά κυρίως των γονιών επιχειρούν λίγο πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς τα καταστήματα Public με την υπηρεσία Next Day Delivery.

Η νέα δωρεάν υπηρεσία από την αλυσίδα καταστημάτων προσφέρει τη δυνατότητα παράδοσης στην πόρτα του μαθητή των σχολικών ειδών για τα οποία έχει γίνει παραγγελία είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω του public.gr.

Με το Next Day Delivery, η παράδοση των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί γίνεται σε λιγότερο από 24 ώρες χωρίς καμία χρέωση με τρία βήματα:

-Επίσκεψη στο pubic.gr ή τηλεφωνική επικοινωνία στο 2108181333.

-Επιλογή των σχολικών ειδών με το εύκολο wizard

-Tα προϊόντα φτάνουν σε λιγότερο από 24 ώρες στη διεύθυνση που έχει δοθεί εντός Αττικής και για όλες τις παραγγελίες μέχρι και τα μεσάνυχτα

Μες αυτόν τον τρόπο τα Public καταφέρνουν να κάνουν την αγορά και κυρίως την παραλαβή των σχολικών ειδών πιο εύκολη από ποτέ, ενώ την ίδια ώρα βρίσκεται σε ισχύ η προσφορά, όπου με την αγορά σχολικών άνω των 50 ευρώ, ο πελάτης μπορεί να κερδίσει 20% επιστροφή της αξίας των αγορών του, για προϊόντα τεχνολογίας στο public.gr.