Skip to main content

O Βλάχοβιτς έσπασε την καραντίνα για να υπογράψει στη Γιουβέντους

Ο Σέρβος φορ, που υπέγραψε στη Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου, αποτελεί τον κορυφαίο στράικερ της γενιάς του μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ

Η Γιουβέντους έκανε το μεγάλο... μπαμ της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Σέρβος φορ αποτελεί τον κορυφαίο στράικερ της γενιάς του μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η μετακίνησή του στο Τορίνο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Φλωρεντία που είδε ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας να παίρνει μεταγραφή για τη Μεγάλη Κυρία και στο... παιχνίδι μπήκε και ο διευθυντής τμήματος της δημόσιας υγείας στην Τοσκάνη, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Βλάχοβιτς που ήταν θετικός στον Covid19 έσπασε την καραντίνα!

Ο Τζόρτζιο Γκαρίφαλο δήλωσε επί του θέματος:

«Το θέμα Βλάχοβιτς προκαλεί μεγάλη αναταραχή, αλλά είμαστε ήρεμοι. Οι κανόνες είναι σαφείς: όσοι εμβολιάζονται με τρεις δόσεις πρέπει να περιμένουν μια εβδομάδα μεταξύ του πρώτου του θετικού και του αρνητικού. Η συμπεριφορά του Βλάχοβιτς, λοιπόν, θα μπορούσε να έχει συνέπειες. Η αποχώρηση από την καραντίνα είναι παραβίαση των κανόνων που έχει και ποινική σημασία. Η δράση μας είναι υποχρεωτική».

Ο νέος ποδοσφαιριστής της Γιούβε θα έπρεπε να περιμένει αυτό το Σάββατο για να φύγει από τη Φλωρεντία μετά από αρνητικό PCR και η Υγειονομική Αρχή επιβεβαίωσε ότι δεν είχε εξουσιοδοτηθεί να προχωρήσει το ταξίδι του.