Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
x

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Μεταξύ άλλων αντικαταστάθηκαν όλα τα εξωτερικά κουφώματα με ενεργειακά κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες ασφαλείας και προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Σ' έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο θα φιλοξενηθούν φέτος τα μικρά παιδιά, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Αναλυτικά, οι εργασίες που έγιναν με τις υποδείξεις και την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου είναι οι εξής:

-Διαρρυθμίσεις στο εσωτερικό του κτηρίου για τη δημιουργία επιπλέον χώρων που απαιτούνται σύμφωνα με το Π.Δ. 99/2017 για την καλύτερη λειτουργικότητα του Σταθμού (γραφείο πολλαπλών χρήσεων, χώρος μόνωσης, WC κοινού, διαχωρισμός μεγάλης αίθουσας για την καλύτερη επίβλεψη των παιδιών).

- Αντικατάσταση όλων των εξωτερικών κουφωμάτων με ενεργειακά κουφώματα, με διπλούς υαλοπίνακες ασφαλείας και προστατευτικά κιγκλιδώματα.

- Χρωματισμός όλου του κτηρίου, τοίχων και οροφών, εξωτερικά και εσωτερικά. Ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών θυρών. Αποκατάσταση επιχρισμάτων τοίχων.

- Επισκευή κεραμοσκεπής και αποκατάσταση υδρορροών στέγης.

- Αποξήλωση παλαιών και μη λειτουργικών ειδών υγιεινής, αντικατάστασή τους και συμπλήρωσή τους με τον απαιτούμενο αριθμό νιπτήρων, λεκανών και ντους. Προσαρμογή της υδραυλικής εγκατάστασης.

- Ανακαίνιση του δαπέδου στους χώρους υγιεινής των παιδιών με επένδυση με αντιολισθηρά κεραμικά πλακάκια μεγάλης αντοχής.

- Αποξήλωση του παλαιού δαπέδου και επένδυση του πατώματος σε όλες τις αίθουσες που χρησιμοποιούνται από τα παιδιά, με ειδικό πλαστικό, αντιολισθηρό δάπεδο. Τοποθέτηση λωρίδων ασφαλείας στα εξωτερικά σκαλοπάτια.

-Εγκατάσταση επιπλέον 4 μονάδων αντλιών θερμότητας αέρος - αέρος για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία του συστήματος ψύξης/κλιματισμού σε όλους τους χώρους του Σταθμού.

- Έλεγχος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης - επισκευές.

- Στην αυλή έγινε καθάρισμα και στη συνέχεια τοποθέτηση χλοοτάπητα και καθαρής άμμου. Διαχωρισμός της αυλής σε επιμέρους χώρους με την τοποθέτηση ειδικού πλαστικού διαχωριστικού για τον καλύτερο έλεγχο των παιδιών. Διαμόρφωση παρτεριών με κράσπεδα κήπου.

- Κατασκευή ξύλινης πέργκολας στην αυλή για τη δημιουργία ημισκιερού χώρου.

-Ελαιοχρωματισμός του κιγκλιδώματος της περίφραξης του οικοπέδου.

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ