Skip to main content

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στη Σίβηρη με τον Κώστα Μακεδόνα

Σε μια μαγική βραδιά στο αμφιθέατρο της Σίβηρης, ο καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής.

Μία αξέχαστη βραδιά, σε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι που οι νύχτες ξεγνοιασιάς και το γλέντι επιβάλλεται να μην απουσιάσουν, υπόσχεται το group της PARTYTURA, στο πάρτι που διοργανώνει στη Σίβηρη της Χαλκιδικής με καλεσμένο τον Κώστα Μακεδόνα.

«Η ανάγκη να ακούσουμε ένα αγαπημένο group, έναν αγαπημένο τραγουδιστή και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια της παρέας γίνεται εντονότερη παρά ποτέ. Η στιγμή που ένα πρόγραμμα που θα μας επαναφέρει σε στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και αλησμόνητων αναμνήσεων έφτασε» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Παραμονή Δεκαπενταύγουστου, το Σάββατο 14 Αυγούστου, σε μια μαγική βραδιά στο αμφιθέατρο της Σίβηρης, με τραγούδια από όλο το φάσμα της καλής ελληνικής μουσικής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, «μία έκτακτη συγκινητική συνύπαρξη έρχεται με σκοπό να μας μεταφέρει στις μέρες του λατρεμένου "Ακροάματος" και να ολοκληρώσει την νύχτα-απόπειρα επιστροφής στις ανάγκες της παρέας. 35 χρόνια μετά την γέννηση του Ακροάματος, η συμμετοχή του Κώστα Μακεδόνα μας καλεί να ζήσουμε ξανά τις αξέχαστες εκείνες νύχτες γεμάτες μεράκι, αληθινά αισθήματα και κέφι του παλιού καιρού».



Οι τραγουδιστές και οι μουσικοί θα ταξιδέψουν το κοινό στην προ πανδημίας διασκέδαση, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Τοποθεσία: Αμφιθέατρο Σίβηρης, Σίβηρη, Κασσάνδρα, Χαλκιδική

Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21:00

Γενική Είσοδος: 15.00 €

Πώληση Εισιτηρίων μέσω viva.gr :
https://www.viva.gr/tickets/music/amfitheatro-siviris/summer-partytura/
και τα εκδοτήρια του Αμφιθεάτρου Σίβηρης

Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο την ημέρα της συναυλίας.

Για την είσοδο του κοινού στη συναυλία δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων και υγειονομικών κανόνων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τους υπαίθριους χώρους συναυλιών/παραστάσεων.