Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022
x

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ο ιερέας από το Αγρίνιο κατηγορείται για βιασμό, ασέλγεια κατά συρροή και παιδική πορνογραφία - Ο 49χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμό, ασέλγεια κατά συρροή και παιδική πορνογραφία.

Η ανακρίτρια και η αρμόδια Εισαγγελέας Αγρινίου έλαβαν την απόφαση μετά την απολογία του κληρικού που έγινε μέσω υπομνήματος καθώς ο 49χρονος επέλεξε να μη παρουσιαστεί. Νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημα του για ακύρωση της προδικασίας από το Δικαστικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο ιερέας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τις αρχές που αποφάσισαν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Θυμίζουμε ότι η προφυλάκιση του 49χρονου έρχεται μετά τις αποκαλύψεις δυο αδερφών 27 και 22 ετών σήμερα, που κατήγγειλαν ότι βιάστηκαν όταν ήταν 12 και 8 ετών αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και χθες, αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στα δικαστήρια φωνάζοντας συνθήματα για τον ιερέα και τους βιαστές.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ