Skip to main content

Ryanair: Προσφορές για ταξίδια Ιούλιο και Αύγουστο

Η αεροπορική εταιρία λάνσαρε εκπτώσεις θέσεων για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε τιμές που ξεκινούν από 29,99 ευρώ

To 40% του προγράμματός της θα πραγματοποιήσει τον Ιούλιο η Ryanair, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, μετά την απόφαση της Ισπανίας να δέχεται και πάλι ταξιδιώτες την 1η Ιουλίου, η οποία προστίθεται σε άλλες χώρες (Ιταλία, Κύπρος, Ελλάδα και Πορτογαλία) που ανοίγουν και πάλι ξενοδοχεία και παραλίες την περίοδο-κλειδί για οικογενειακές διακοπές, τον Ιούλιο  και τον Αύγουστο.

Η Ryanair από την 1η Ιουλίου θα προσφέρει καθημερινές πτήσεις από χώρες της Β. Ευρώπης (Ιρλανδία, Ην. Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία) προς αεροδρόμια της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εταιρία θα προσφέρει έως 1.000 πτήσεις καθημερινά με κανονισμούς υγιεινής (μάσκες για όλους τους επιβάτες από τον τερματικό σταθμό μέχρι και την πτήση) σε συνάρτηση με τις οδηγίες της ΕΕ.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, η αεροπορική εταιρία λάνσαρε εκπτώσεις θέσεων για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε τιμές που ξεκινούν από 29,99 ευρώ για μονή διαδρομή, όμως οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 28 Μαϊου.