Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
x

ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 2.500 Μ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ-VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ

Οι διασωστικές ομάδες του Πυροσβεστικού Σώματος, με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα εντόπισαν το ζευγάρι, σε υψόμετρο 2.524 μέτρων.

Νεκροί ανασύρθηκαν από την κορυφή του όρου Βόρας το μεσημέρι της Κυριακής η 28χρονη γυναίκα και ο 35χρονος άντρας, από την πΓΔΜ, οι οποίοι αγνοούνταν στο όρος Βόρας στην Πέλλα.

Οι διασωστικές ομάδες του Πυροσβεστικού Σώματος, με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα εντόπισαν το ζευγάρι, σε υψόμετρο 2.524 μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Στις 14:30 χθες, ειδοποιήθηκε και κινητοποιήθηκε άμεσα η Υπηρεσία μας για τη διάσωση δύο ατόμων, οι οποίοι αγνοούνταν στην κορυφή του όρους Βόρα, στον Προφήτη Ηλία, του νομού Πέλλας.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έντονη χιονοθύελλα και του δύσβατου της περιοχής, οι προσπάθειες εντοπισμού τους, απέβησαν άκαρπες και συνεχίστηκαν σήμερα.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Έδεσσας, Αριδαίας και της 2ης Ε.Μ.Α.Κ.

Οι διασωστικές ομάδες του Πυροσβεστικού Σώματος, με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα εντόπισαν, σε υψόμετρο 2.524 μέτρων, τους αγνοούμενους και με ειδικό ορειβατικό εξοπλισμό προσέγγισαν και ανέσυραν νεκρούς την K.V. 28 ετών και τον A.M. 35 ετών, οι οποίοι παραδόθηκαν στις 13:30, σήμερα, στο ΕΚΑΒ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ