Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΙΕΣΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Πώς σχολίασαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της γειτονικής χώρας η συνάντηση των δύο ηγετών στο πλαίσιο εργασιών της συνόδου του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Στη θέση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσον αφορά τα εμπορικά σήματα των Σκοπίων εστίασαν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

«Ο Μητσοτάκης πίεσε τον Ζάεφ για τα σήματα», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της alfa.mk για τη συνάντηση των δύο ηγετών στο πλαίσιο εργασιών της συνόδου του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον ομόλογό του να μην υπάρξουν καθυστερήσεις που συνδέονται με πτυχές της συμφωνίας, πόσο μάλλον με το συγκεκριμένο ζήτημα. Να αναφερθεί ότι τουλάχιστον 300 εταιρείες στη γειτονικής χώρα θα πρέπει να τροποποιήσουν το «Made in Macedonia» που χρησιμοποιούν.

«O Ζάεφ συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη. Υποστήριξη της έναρξης διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας του τηλεοπτικού σταθμού Kanal 5, ενώ η ιστοσελίδα info.nk επικεντρώνεται περισσότερο στις ευχές του Σκοπιανού πρωθυπουργού στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη νίκη του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ