Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
x

ΣΤΙΣ 21 ΜΑΐΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από πανεπιστήμιο με στόχο την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

Ένας σημαντικός αριθμός εταιρειών θα έρθει σε επαφή με απόφοιτους και τελειόφοιτους του ΑΠΘ κατά την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2018», που πραγματοποείται από τη Δευτέρα 21 Μαΐου έως και την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρες 9:00 π.μ.-17:30, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από πανεπιστήμιο με στόχο την άμεση διασύνδεση των φοιτητών και αποφοίτων του με την αγορά εργασίας.

Στις «Ημέρες καριέρας ΑΠΘ 2018», οι τελειόφοιτοι και οι απόφοιτοι του Ιδρύματος θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους επιχειρήσεων και να δώσουν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, ενώ οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν από κοντά τις δεξιότητες του φοιτητικού δυναμικού και των αποφοίτων του ΑΠΘ, καθώς, επίσης και να συναντήσουν ανάμεσά τους τους μελλοντικούς συνεργάτες τους.

«Αξιοσημείωτη είναι και φέτος η μεγάλη ανταπόκριση και από τις δύο πλευρές. Συμμετέχουν συνολικά 65 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες, στην πληροφορική, στον κατασκευαστικό κλάδο, το λιανεμπόριο κ.ά., ενώ αναμένεται οι εκπρόσωποι τους να πραγματοποιήσουν περισσότερες από 1.500 συνεντεύξεις με τελειόφοιτους και απόφοιτους του ΑΠΘ αναφέρει το ΑΠΘ.

Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη δράση και το έργο των εταιρειών.

Πληροφορίες για τις εταιρείες που συμμετέχουν, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://techsystem.apifon.com/companies

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ