Skip to main content

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Παπαγεωργίου - Διαμαρτυρία γιατρών της Θεσσαλονίκης (vid)

Μετά το Ιπποκράτειο αλλά και τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Παπαγεωργίου - Διαμαρτυρία της ΕΝΙΘ

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης έφτασε περίπου στις 10.30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την επίσκεψή του στο Ιπποκράτειο που εφημερεύει σήμερα αλλά και τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία, ο πρωθυπουργός πρόκειται να ενημερωθεί για την κατάσταση στο Παπαγεωργίου και την πορεία της χθεσινής εφημερίας της νοσηλευτικής δομής.

 

Λίγο μετά την άφιξη του πρωθυπουργού, μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη εισόδου του νοσοκομείου.

"Επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ τώρα", "Προσλήψεις στο ΕΣΥ τώρα" είναι μερικά από τα μηνύματα που αναγράφονται σε πλακάτ και πανό των εργαζομένων.

"Η πραγματικότητα στην υγεία της Θεσσαλονίκης δεν έχει καμία σχέση με την επίπλαστη εικόνα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση" τόνισε ο Λάμπρος Δερμεντζόγλου, μέλος του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και πρόσθεσε: "Η υγεία στη Θεσσαλονίκη νοσεί και νοσεί βαριά. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ. Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε μονοθεματικά νοσοκομεία Covid και δυστυχώς υπάρχει πελώριο πρόβλημα για τον πληθυσμό της Ελλάδας".