Skip to main content

Τελικός Κυπέλλου: Δεν διέκρινε άσεμνη χειρονομία στον πανηγυρισμό του Αϊτόρ ο εισαγγελέας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός «δεν διέκρινε από το βίντεο του αγώνα ασεμνη χειρονομία, που να στοιχειοθετεί πειθαρχική δίωξη».

Μπορεί το θέμα της πολύκροτης χειρονομίας του Ισπανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στον τελικό Κυπέλλου να έφτασε μέχρι την αθλητική δικαιοσύνη, ωστόσο φαίνεται ότι κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που ζήτησε το επίμαχο video του πανηγυρισμού του ποδοσφαιριστή μετά την επίτευξη του γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ με πέναλτι, αποφάνθηκε ότι δεν υπήρξε άσεμνη χειρονομία.

Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι δεν έκανε καμία προσβλητική χειρονομία αλλά αντέγραψε τον πανηγυρισμό του Ντεουλοφέου.

Όπως αναφέρει το blog dikografies «Δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Ισπανό Αιτόρ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, για την άσεμνη κίνηση, που φέρεται ότι, έκανε μετά το γκολ στον τελικό Κυπέλου μεταξύ ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν διέκρινε από το βίντεο του αγώνα ασεμνη χειρονομία, που να στοιχειοθετεί πειθαρχική δίωξη».

Ως εκ τούτου η υπόθεση οδηγείται στο αρχείο.