Skip to main content

Μητέρα 15χρονου από τον Εύοσμο που ξυλοκοπήθηκε: Ζητά να τιμωρηθούν οι δράστες

Η μητέρα του 15χρονου εξέφρασε την αγανάκτηση της για το συμβάν και έκανε έκκληση σε όσους γνωρίζουν περισσότερους πληροφορίες.

Στην αστυνομία κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας η μητέρα του 15χρονου ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δέχθηκε επίθεση από επτά άτομα στην πλατεία Ευόσμου.

Σε δηλώσεις της η μητέρα του 15χρονου Νατάσα Κουκουγιάννη εξέφρασε την επιθυμία το παιδί της να κυκλοφορεί ελεύθερα, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά και να «πάψει αυτή η αλητεία».

Διαβάστε: Ξυλοδαρμός 15χρονου στον Εύοσμμο: Επικήρυξε τους δράστες η μητέρα του (vid)

Όπως ανέφερε οι δράστες της επίθεση του γιου της είναι ανήλικοι, μεταξύ 17-20 ετών. Ωστόσο, η ίδια επισήμανε ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία κι ότι ο νόμος απέναντι τους είναι ελαστικός. «Είναι οι γνωστοί άγνωστοι νταήδες της πλατείας Ευόσμου», πρόσθεσε.

Η μητέρα του 15χρονου ζήτησε περισσότερη αστυνόμευση για να μπορούν να κυκλοφορούν τα παιδιά με ασφάλεια, ενώ ζήτησε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες τους γιού της, ώστε να συμμορφωθούν.

«Πρέπει τα δικά μας τα παιδιά, που είναι νομοταγή, να κυκλοφρούν ελεύθερα και να φοβούνται αυτοί οι νταήδες», σημείωσε η κ. Κουκουγιάννη.

Τέλος, η μητέρα του 15χρονου έκανε έκκληση σε όποιον έχει επιπλέον πληροφορίες και ανέφερε ότι «δεν θέλω το δικό μου το παιδί να είναι ένα ακόμη συμβάν. Θέλω αποτέλεσμα για να προστατευθούν και τα άλλα μου παιδιά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου».