Skip to main content

«Θεσσαλονίκη Μαζί» για Νίκο Λιακόπουλο: Πόσο αμερόληπτη είναι η στάση του δημάρχου;

Η παράταξη σε ανακοίνωσή της διερωτάται κατά πόσο «η τόσο κραυγαλέα κομματική επιλογή ενός υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ είναι η πιο κατάλληλη».

Αιχμές για την τοποθέτηση του Νίκου Λιακόπουλου στη θέση του νέου γενικού γραμματέα αφήνει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», αφήνοντας ερωτήματα για το κατά πόσο κρατούνται πολιτικά προσχήματα.

Διαβάστε σχετικά - Νέος γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης ο γαλάζιος Νίκος Λιακόπουλος

Συγκεκριμένα, όπως σε ανακοίνωσή της η παράταξη διερωτάται κατά πόσο «η τόσο κραυγαλέα κομματική επιλογή ενός υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ είναι η πιο κατάλληλη και αξιοκρατική επιλογή για τη διοικητικά ευαίσθητη και αυτοδιοικητικά αμερόληπτη θέση του γγ του δήμου».

Παράλληλα, αναφέρεται στα δημοσιευμένα πολιτικά στοιχεία του βιογραφικού του νέου γγ που από νωρίς εντάχθηκε στον χώρο της ΟΝΝΕΔ διατελώντας τοπικό στέλεχος της νεολαίας και στη συνέχεια ακολούθησε και όλη τη γνωστή διαδρομή ένταξης και δράσης στο κόμμα της ΝΔ φθάνοντας σήμερα στη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΔΕΕΠ Θεσσαλονίκης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ενημερωθήκαμε από τον τοπικό Τύπο ότι ο δήμαρχος κ. Ζέρβας προχωρεί άμεσα στην αντικατάσταση του γενικού γραμματέα του δήμου και ορίζει ως νέο γενικό γραμματέα τον κ. Ν. Λιακοπουλο στο πλαίσιο μιας γενικότερης διοικητικής μεταρρύθμισης και ενός νέου σχεδίου διοίκησης του δήμου.

Διαβάσαμε επίσης, τα δημοσιευμένα πολιτικά στοιχεία του βιογραφικού του νέου γγ που από νωρίς εντάχθηκε στο χώρο της ΟΝΝΕΔ διατελώντας τοπικό στέλεχος της νεολαίας και στη συνέχεια ακολούθησε και όλη τη γνωστή διαδρομή ένταξης και δράσης στο κόμμα της Ν.Δ φθάνοντας σήμερα στη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΔΕΕΠ Θεσσαλονίκης.

Δεν βρήκαμε όμως να διαβάσουμε και κάτι για την αυτοδιοικητική εμπειρία του προτεινόμενου ως γγ.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν και εμείς όπως και οι συμπολίτες μας.

Αυτή η τόσο κραυγαλέα κομματική επιλογή ενός υψηλόβαθμου στελέχους της Ν.Δ είναι η πιο κατάλληλη και αξιοκρατική επιλογή για την διοικητικά ευαίσθητη και αυτοδιοικητικά αμερόληπτη θέση του γγ του δήμου;

Η μήπως πλέον στην πόλη μας δεν τηρούνται από τον κ. δήμαρχο ούτε καν τα στοιχειώδη πολιτικά προσχήματα;