Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πολύωρα προβλήματα στην υδροδότηση σήμερα σε Τούμπα και Άγιο Παύλο

Δύο διακοπές υδροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, στις περιοχές της Τούμπας και του Αγίου Παύλου.

Πολύωρα προβλήματα στην υδροδότηση θα παρουσιαστούν σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου στην Τούμπα και στον Άγιο Παύλο, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από τις 09:00 έως 12:00 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση νέου αγωγού Φ110 με υφιστάμενο δίκτυο, στη συμβολή των οδών Ηπείρου με Θεόδωρου Κολοκοτρώνη του δήμου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Αγίου Παύλου.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ηπείρου – Κολοκοτρώνη – Αθανάσιου Διάκου καθώς και τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Παράλληλα, από τις 09:00 έως 16:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασύνδεσης διακλαδώσεων στην οδό Ισιδώρου, από την οδό Εμπεδοκλέους έως την οδό Μεγακλέους, στην Τούμπα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην οδό Ισιδώρου.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, οι εργασίες και στις δύο περιπτώσεις που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και, σύμφωνα με την εταιρεία, θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.