Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ RESTART

Θέματα του πολύπαθου κλάδου, μετά το παρατεταμένο lockdown, συζητήθηκαν εκτενώς με τους καταστηματάρχες να καταθέτουν τις προτάσεις τους.

Με πρωτοβουλία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και της Επικεφαλής Μαρίας Αντωνίου πραγματοποιήθηκε, σήμερα το απόγευμα, τηλεδιάσκεψη με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον υφυπουργού Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας - Θράκης) Σταύρο Καλαφάτη και εκπροσώπους της εστίασης από όλη την Επικράτεια.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, θέματα του πολύπαθου κλάδου, μετά το παρατεταμένο lockdown, συζητήθηκαν εκτενώς με τους καταστηματάρχες να  καταθέτουν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του COVID-19 και να ζητούν ευνοϊκές ρυθμίσεις προκειμένου να επαναλειτουργήσουν σε εξωτερικούς χώρους την 3η Μαΐου.

«Πρωταρχικός στόχος της Κυβέρνησή μας ήταν να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία. Από δω και πέρα η χώρα μπαίνει σε δυναμική τροχιά επανεκκίνησης της οικονομίας. Κάθε νέο βήμα πρέπει να γίνεται με ασφάλεια, δηλαδή με συνεχή self-test με αποστάσεις, με μάσκα, με ατομική ευθύνη. Χρέος δικό μας να διευκολύνουμε τον κόσμο της πραγματικής οικονομίας και σε αυτή την κατεύθυνση προχωρούμε σε γενναίες παρεμβάσεις σε αγαστή συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση», τόνισε η κ. Αντωνίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ