Skip to main content

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον δράστη τραυματίστηκε σοβαρά, μπήκε στο χειρουργείο αλλά δεν τα κατάφερε.

Κατέληξε η 41χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο κατάστημά της στην Κάτω Τούμπα.

Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο δράστη τραυματίστηκε σοβαρά και διασωληνώθηκε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ μπήκε στο χειρουργείο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν άντεξε παρά την προσπάθεια των γιατρών και κατέληξε.

Από το συγκλονιστικό και τραγικό επεισόδιο τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη της 41χρονης γυναίκας, ευτυχώς ελαφρότερα, αλλά μεταφέρθηκε και εκείνη στο ίδιο νοσοκομείο

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τον θάνατο», έγραψε ο δράστης πριν το αιματηρό επεισόδιο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr κατά το περιστατικό ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή και φωνές «την πυροβόλησε, την πυροβόλησε!».

Θαμώνας του καφενείου σημειώνει στη Voria.gr, η ιδιοκτήτρια ήταν μητέρα με 3 παιδιά και διαζευγμένη. Ο άνδρας που την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε είναι από τη Χίο και τον τελευταίο χρόνο ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Σχετιζόταν με την ιδιοκτήτρια του καφενείου και, όπως περιγράφει ο θαμώνας, έμενε ακόμη και μέσα στο μαγαζί. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος αναφέρει η γυναίκα τον είχε απομακρύνει, ωστόσο αυτός συνέχιζε να μεταβαίνει στο καφενείο.

Ακόμη ένας γείτονας, επαγγελματίας της γειτονιάς, μιλά στη Voria.gr και περιγράφει τη 41χρονη Βίκυ, ως μια καλή γυναίκα, σωστή επαγγελματίας, που είχε χρόνια το μαγαζί.