Skip to main content

Vita4you: Εθελοντική δενδροφύτευση στην Αρναία Χαλκιδικής

Η δενδροφύτευση της ομάδας του «Vita4you» πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Άλσους της Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Μουσείων Αρναίας.

Εθελοντική δενδροφύτευση στην Αρναία Χαλκιδικής διοργάνωσαν την Κυριακή 12 Ιουλίου, η ομάδα του «Vita4you», μαζί με το Σύλλογο Επαγγελματιών Αρναίας.

Η δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Άλσους της Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Μουσείων Αρναίας.

Από τις 9 π.μ. εργαζόμενοι και εθελοντές παρευρέθηκαν στην Αρναία, με σκοπό να ενισχύσουν το φυσικό περιβάλλον και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό στην πραγματοποίηση περιβαλλοντικών δράσεων. «Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε τη φύση, που θέλουμε να συμβάλλουμε στον πλανήτη, έστω και με κάτι συμβολικό για να τονώσουμε τον πνεύμονα της γης!» δήλωσε η Ρίτα Γκατζούλη, ιδιοκτήτρια του Vita4you. Συνολικά φυτεύτηκαν 25 νέα δέντρα.

Μετά την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, η ομάδα ξεναγήθηκε στα μουσεία της Αρναίας, επισκέφτηκε το ναό του Αγίου Στεφάνου, ενώ ακολούθησε πεζοπορία στο Χολομώντα και επίσκεψη στο Άλσος Αριστοτέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το online φαρμακείο Vita4you στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ιδέα του εθελοντισμού.