Skip to main content

Δήμος Παύλου Μελά: Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Λίλτση - Κεντρικές εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο

Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με το οποίο η «Ανατροπή» κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο συνδυασμός «Ανατροπή» δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά τον γιατρό Γιώργο Λίλτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με το οποίο η «Ανατροπή» κατεβαίνει στις εκλογές του Οκτωβρίου. 

Παράλληλα, κυκλοφόρησε ήδη ένα έντυπο με τις προτάσεις τις παράταξης για την μετατροπή του δήμου σε «έξυπνη» πόλη και ολοκληρώνεται και το πρόγραμμα για την διοίκηση του δήμου την επόμενη ημέρα με τον υποψήφιο δήμαρχο να καλεί τους συμπολίτες του να υπογράψουν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με την «Ανατροπή».

Σε επίπεδο υποψηφίων συμβούλων, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη ανανέωση του συνδυασμού, ενώ στην ομάδα συμμετέχουν μεταξύ άλλων πολλοί νέοι άνθρωποι. Όπως σημειώνεται από το περιβάλλον του υποψήφιου δημάρχου, αυτές τις ημέρες γίνονται οι τελευταίες... πινελιές στο ψηφοδέλτιο και το επόμενο διάστημα αναμένεται η παρουσίασή του, ενώ ήδη η ομάδα του εργάζεται πυρετωδώς για τις κεντρικές εκδηλώσεις του συνδυασμού τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, ο κ. Λίλτσης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τις συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους της περιοχής και όχι μόνο.