Skip to main content

O Γιώργος Λίλτσης καλεί τους πολίτες να κάνουν την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

«Με τους πολίτες, για τους πολίτες χτίζουμε την επόμενη ημέρα στο δήμο Παύλου Μελά», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος

Κάλεσμα συστράτευσης και «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στον δήμο Παύλου Μελά στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Λίλτσης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο γιατρός που επισκέπτεται καθημερινά τις γειτονιές της Σταυρούπολης, της Ευκαρπίας και της Πολίχνης μαζί με την ομάδα του, συνεργάτες και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, «όπου σταθεί κι όπου βρεθεί υπογραμμίζει ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες», καθώς «θα καθορίσουν την επόμενη πενταετία για τον τόπο του».

Όπως αναφέρει, «κόντρα στα λόγια του αέρα και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις η παράταξη "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" έχει καταθέσει στους δημότες ένα ολοκληρωμένο, μελετημένο, κοστολογημένο σχέδιο και πρόγραμμα το οποίο δίνει έμφαση στις "ξεχασμένες" γειτονιές του δήμου αλλά και σε επτά βασικούς άξονες ώστε να έρθει η ανάπτυξη στον δήμο Παύλου Μελά».

 

 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο υποψήφιος δήμαρχος μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε και τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις με «παρουσία εκατοντάδων υποστηρικτών του».

Την Παρασκευή βρέθηκε στα Μετέωρα, ενώ αύριο Τρίτη στις 20:00 θα απευθυνθεί στους συνδημότες του από την πλατεία Ευκαρπίας και θα κλείσει τον κύκλο των ομιλιών την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην Σταυρούπολη.

Το Σάββατο, η νεολαία της παράταξης διοργάνωσε πάρτι «με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων από την περιοχή κι έστειλε μήνυμα κατά της βίας».

«Με τους πολίτες, για τους πολίτες χτίζουμε την επόμενη ημέρα στο δήμο Παύλου Μελά. Για εμάς η συμμετοχή των πολιτών παίζει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουμε το δήμο. Δημιουργούμε μαζί τους έναν δήμο σύγχρονο, πράσινο, έξυπνο, φιλικό», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.