Skip to main content

Τιμητική πλακέτα στον Κωνσταντίνο Αμοιρίδη από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης ΑΕ προχώρησε στην ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του κτηρίου που στεγάζονται το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, αξίας άνω των 19.000 ευρώ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στις 11.00 π.μ. στο Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού – Ευόσμου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αμοιρίδη Κωνσταντίνο, για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης ΑΕ και συγκεκριμένα ο κ. Αμοιρίδης, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και έχοντας ως γνώμονα την συνεισφορά στην ασφάλεια των πολιτών, προχώρησε ανιδιοτελώς στην ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων του κτηρίου που στεγάζονται το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, αξίας άνω των 19.000 ευρώ.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικός Διευθυντής Ευάγγελος Μουρτζίνος και οι Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου.