Skip to main content

87η ΔΕΘ - ΒΕΘ: Η μόδα έλαμψε στο περίπτερο 16 (φωτο+vid)

Έλληνες σχεδιαστές και εμπορικές επιχειρήσεις παρουσίασαν πρωτότυπες δημιουργίες στο πλαίσιο του Τhessfashion

H ελληνική μόδα έλαμψε στο περίπτερο 16 σε μια μοναδική επίδειξη που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της φετινής ειδικής, κλαδικής, συμμετοχής του στην 87η ΔΕΘ.

Το ΒΕΘ για πρώτη φορά, διοργάνωσε την ειδική θεματική ενότητα για την ένδυση, την υπόδηση και τα αξεσουάρ, στο περίπτερο 16, το Thessfashion, στο οποίο συμμετέχουν ηχηρά ονόματα της μόδας. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρωτότυπο εγχείρημα του ΒΕΘ είναι περί τις 40, ενώ τα τμ που καταλαμβάνουν αγγίζουν τα 1.600.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του το ΒΕΘ διοργάνωσε δυο επιδείξεις μόδας. Στη σημερινή επίδειξη  συμμετείχαν δεκαεπτά ελληνικές επιχειρήσεις (σχεδιαστές και εμπορικές επιχειρήσεις) οι οποίες παρουσίασαν κομμάτια των συλλόγων τους συγκεντρώνοντας το χειροκρότημα των παρισταμένων.

Συγκεκριμένα δημιουργίες τους παρουσίασαν οι: Access Fashion, Anna Samouka, Chrisper, Monzouzou, For Your Fashion, Leben Fashion, Milional Jewerly, M&G, Paul Christophe, Penelope, MRT Martini Energy Fashion, Stefan Fashion, Romba's, Tony Couper, Lazaros Savvidis, Alter Ego, Atelier Dragona.

«Φέτος για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ, το ΒΕΘ πραγματοποιεί ειδική συμμετοχή θέλοντας να  προβάλει την ελληνική δημιουργία, το ελληνικό ένδυμα, παπούτσι και αξεσουάρ. Στόχος μας είναι η διοργάνωση να εξελιχθεί σε θεσμό» ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του, πριν την έναρξη της επίδειξης, ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Χαιρετισμό πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η οποία επισήμανε την ανάγκη οι κυβερνώντες να στηρίξουν και να διευκολύνουν την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη της Elevate Fashion.

Την Κυριακή στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη επίδειξη μόδας για το παιδικό ένδυμα. Στην επίδειξη θα συμμετέχουν 60 παιδάκια και θα παρουσιάσουν ρούχα και αξεσουάρ των εταιρειών Energiers, Serafino - Mamma Natura. 

Δείτε φωτογραφίες: