Skip to main content

Αχτσιόγλου και Παπανάτσιου ομιλήτριες σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Κεντρικές ομιλήτριες οι δύο πρώην υπουργοί την Παρασκευή στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας και τον πτωχευτικό κώδικα.

Η Έφη Αχτσιόγλου και η Κατερίνα Παπανάτσιου θα είναι κεντρικές ομιλήτριες στην εκδήλωση που διοργανώνει το τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την ερχόμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση έχει ως θέμα: «Πανδημία – Κρίση – Πτωχευτικός Κώδικας: Οι απειλές και οι προκλήσεις για την κοινωνία και την οικονομία» και θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης), την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 18.00'.

Ομιλήτριες θα είναι η τομεάρχης Οικονομικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Λόγω των σε ισχύ υγειονομικών μέτρων, η είσοδος στο χώρο είναι δυνατή μόνο με την επίδειξη σχετικής πρόσκλησης.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν από τη σελίδα του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής στο facebook (https://www.facebook.com/Τμήμα-Οικονομικής-Πολιτικής-ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία).