Skip to main content

Άλλος ένας βρεφικός σταθμός στον δήμο Καλαμαριάς

Έντεκα μωρά θα φιλοξενούνται στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

Ανάσα στους εργαζόμενους γονείς που έχουν βρέφη, δίνει ο δήμος Καλαμαριάς, με τη δημιουργία του νέου βρεφικού σταθμού στη Νέα Κρήνη.

Έντεκα μωρά θα φιλοξενούνται στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας,  και Ισότητας των δύο φύλων, Εύα Ντόντη-Μπανιώρα, προκειμένου να δουν τα αποτελέσματα των εργασιών.

«Έχει γίνει η αρχή! Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε κι άλλους βρεφικούς σταθμούς, γιατί διαπιστώνουμε πόσο μεγάλη ανάγκη υπάρχει στον δήμο μας», δήλωσε η κα Ντόντη-Μπανιώρα.

Μαζί με τον βρεφικό συστεγάζεται και ο παιδικός σταθμός, πλήρως ανακαινισμένος, που θα φιλοξενήσει από τη νέα σχολική χρονιά 17 νήπια, καλύπτοντας τις ανάγκες των οικογενειών της περιοχής.

«Δίνουμε τη μέγιστη βοήθεια που μπορούμε στους γονείς που έχουν μικρά παιδιά και παράλληλα επαγγελματικές υποχρεώσεις. Χαίρομαι που έχει γίνει άλλο ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση», τόνισε ο κ. Δαρδαμανέλης.