Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ALUMIL SMART GATE: ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Το Smart Gate πραγματοποιεί άμεσα, με ασφάλεια, από απόσταση, με υψηλή ακρίβεια τη μέτρηση της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται σε χώρο.

Η Alumil δημιούργησε το πρωτοποριακό Smart Gate, ένα σύστημα κατάλληλο για την αποτελεσματική προστασία χώρων που φιλοξενούν αυξημένο αριθμό ατόμων, το οποίο εξασφαλίζει εξ αποστάσεως θερμομέτρηση υψηλής ακρίβειας, χωρίς ακτινοβολία και με συνεχή διέλευση.

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19 αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων μας, την ώρα που επιχειρούμε να επανέλθουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες με σκοπό την προστασία της υγείας μας. Άλλωστε, η επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων περνά μέσα από την εφαρμογή συγκεκριμένων οδηγιών και πρωτοκόλλων», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Το Smart Gate

Το Smart Gate πραγματοποιεί άμεσα, με ασφάλεια, από απόσταση, όπως λέει η εταιρεία, με υψηλή ακρίβεια και σε συνθήκες γρήγορης και συνεχούς διέλευσης τη μέτρηση της θερμοκρασίας των ατόμων που εισέρχονται σε ένα χώρο, χωρίς καμία εκπομπή ακτινοβολίας και με πλήρη διασφάλισή των προσωπικών τους δεδομένων. Χάρη στην ταχύτητα μέτρησης από απόσταση αποτρέπει τη δημιουργία αναμονής κατά την είσοδο και για τον λόγο αυτό συνιστάται για σχολεία, εργασιακούς χώρους, καταστήματα, εταιρείες, γραφεία, οργανισμούς κ.α. χώρους διασκέδασης (εμπορικά κέντρα, καφετέριες, εστιατόρια, γήπεδα κ.α.), μέσα μεταφοράς (σταθμούς μετρό, τρένων, πλοίων, αεροδρόμια κ.α.) και οποιονδήποτε άλλο χώρο που χρήζει υγειονομικής προστασίας.

Το Smart Gate επιτυγχάνει ακρίβεια μέτρησης με απόκλιση μόλις 0.2°C, η οποία οφείλεται στις εκατοντάδες ταυτόχρονες μετρήσεις από τους 18 αισθητήρες του συστήματος. Η καινοτομία του κρύβεται στη δυνατότητα του να λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο, με πολλαπλά κάτοπτρα την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και μέσω αλγοριθμικών μετρήσεων απεικονίζει τη μέγιστή θερμοκρασία δίχως να επηρεάζεται από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα καταμέτρησης ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από το χώρο ώστε να διατηρείται το προβλεπόμενο όριο.Τα πλεονεκτήματα του Smart Gate

•    Μέτρηση από απόσταση.
•    Ταχύς ρυθμός ελέγχου που επιτρέπει τη γρήγορη και συνεχή διέλευση ατόμων (60 άτομα/λεπτό).
•    Μεγάλη ακρίβεια μέτρησης +/- 0.2°C χάρη και στην  αυτόματη βαθμονόμησή της συσκευής με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου.
•    Η συσκευή δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Λαμβάνει παθητικά την υπέρυθρή ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα. χωρίς σωματική επαφή.
•    Ανιχνευτές θερμοκρασίας 18 σημείων υψηλής ευκρίνειας και ακρίβειας βρίσκονται κατανεμημένοι σε κάθετη διάταξη.
•    Πραγματοποίηση εκατοντάδων ταυτόχρονων μετρήσεων ανά διέλευση για τη διασφάλισή ορθών αποτελεσμάτων.
•    Άμεση λήψη και εύκολη ανάγνωση των μετρήσεων χωρίς απαίτηση αρχικών ρυθμίσεων.
•    Ευκολία τοποθέτησης και μετακίνησης.
•    Αντοχή στη χρήση.
•    Χαμηλό κόστος.

Το Smart Gate εξασφαλίζει:

•    Ανέπαφη θερμομέτρησή με ηχητική και οπτική ειδοποίηση.
•    Ακρίβεια μέτρησης +/- 0,2°C έως 1m απόσταση από το σύστημα.
•    Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος (μικρότερη των 5 Watt).
•    Αυτόματη βαθμονόμηση για αποτέλεσμα ανεξάρτητο της θερμοκρασίας του περιβάλλοντα χώρου.

Το Smart Gate ύψους 2.00m ενδείκνυται για μετρήσεις από 1,35m έως 2.00m (ιδανικό για ενήλικους και ανήλικα παιδιά άνω των 12 ετών). Το Smart Gate ύψους 1 .60m ενδείκνυται για μετρήσεις από 0.95m έως 1 .60m (ιδανικό για μετρήσεις παιδιών από 3 έως 12 ετών).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.alumil.com/greece/smartgate
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ