Skip to main content

Απάντηση Μπουτάρη σε Βούγια: Δεν του δήλωσα τη στήριξή μου

Εγώ δεν δήλωσα τη στήριξη μου σε κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά της Πρωτοβουλίας, υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Απάντηση στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Σπύρο Βούγια έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, μετά την κριτική που του άσκησε ο πρώτος για τη δήλωση στήριξης στον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη (δείτε εδώ).

«Εγώ δεν δήλωσα τη στήριξή μου σε κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά της Πρωτοβουλίας, με τους οποίους έχω συναισθηματικό δεσμό και φυσικά θα τους βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο προκειμένου να είναι κοντά στην επόμενη διοίκηση», τόνισε ο κ. Μπουτάρης.

Εκτίμησε ωστόσο ότι η παράταξη αυτή δεν μπορεί να κερδίσει τον δήμο. «Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι μπορεί η ομάδα αυτή να χτυπήσει τον δήμο. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω πως μια ευγενική δήλωση που έκανα σε όλους είτε αυτός είναι ο Ταχιάος είτε ο Ορφανός είτε ο Βούγιας, μεταφράζεται ως στήριξη. Είναι μια ευγενική πράξη για την αγώνα που κάνει ο καθένας. Ήρθε θεσμικά να δει τον δήμο. Ούτε φίλος είμαι με κανέναν ούτε και στηρίζω κανέναν», υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης.