Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
x

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ RUN TOGETHER ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, έλαβαν θέση και απόλαυσαν τις τρεις διαδρομές που είχαν οριστεί, 3 και 6 χιλιομέτρων και 500 μέτρων.

Οι Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ο καιρός αποδείχθηκε "σύμμαχος" των δρομέων και το πρώτο Run Together Thessaloniki στέφθηκε από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Όπως υπογραμμίζει σχετική ανακοίνωση, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στη νότια πύλη της ΔΕΘ Helexpo, με φόντο τον Λευκό Πύργο και το ιστορικό κτίριο της ΧΑΝΘ, πάνω από 750 δρομείς έτρεξαν σε ζευγάρια, παρακίνησαν ο ένας τον άλλον και απόλαυσαν μια υπέροχη διαδρομή εντός της Διεθνούς Έκθεσης, σε ένα από τα πιο συμβολικά σημεία της πόλης.

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέδειξε και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του, στηρίζοντας το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός».

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, έλαβαν θέση και απόλαυσαν τις τρεις διαδρομές που είχαν οριστεί, 3 και 6 χιλιομέτρων για τα ζευγάρια και 500 μέτρων για τα μικρά παιδιά, υπό τους ήχους εξαιρετικής μουσικής καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Η Ειρήνη Μιχάλα, πρωταθλήτρια στις μεγάλες αποστάσεις, έτρεξε μαζί με τον εκπρόσωπο της Saucony, Φώτη Γιακαμόζη και μετά τον αγώνα  δήλωσε: «Σκοπός δεν ήταν να πάω γρήγορα σήμερα, αλλά να τρέξουμε μαζί… Πέρασα υπέροχα και νομίζω ότι όλοι συμμετείχαν το ευχαριστήθηκαν».

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης υπογράμμισε: «Ξεκίνησε στον χώρο της ΔΕΘ μια καινούρια διοργάνωση για τη Θεσσαλονίκη. Έλειπε από τα τελευταία χρόνια μια τέτοια διοργάνωση από την πόλη. Διαλέξαμε το ζευγάρι μας, το ταίρι μας και τρέξαμε μαζί. Θα ευχηθώ το Run Together να συνεχιστεί για χρόνια, γιατί η πόλη έχει ανάγκη από δρομικές διοργανώσεις».Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Saucony, Γιώργος Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Πέντε χρόνια πριν ξεκινήσαμε με την Intersport μια πρωτοποριακή ιδέα για εκείνα τα χρόνια. Πολλοί έλεγαν ότι το τρέξιμο είναι μοναχικό άθλημα, αλλά εμείς δεν το πιστεύαμε αυτό. Είναι πολύ όμορφο να τρέχεις με τον καλύτερό σου φίλο ή φίλη, τον πατέρα σου, το ταίρι σου… Πάει εξαιρετικά το εγχείρημα στην Αθήνα και ήρθε η ώρα με πολύ μεγάλη μας χαρά να το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός ήταν ιδανικός, ο κόσμος αγκάλιασε το Run Together Thessaloniki, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν για το φετινό event και του χρόνου θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Σημασία έχει να τρέξουμε μαζί, να τερματίσουμε μαζί. Δεν έχει σημασία ο χρόνος, αλλά θέλουμε να παρακινήσουμε τον κόσμο να τρέξει».

Τη διοργάνωση στήριξαν με μαζική παρουσία τα μέλη του ΣΕΕΔΑ (Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών). Η πρόεδρος του συλλόγου, Ραμπέα Ιατρίδου τόνισε πως «τερματίσαμε χέρι χέρι με την Ελένη Ποιμενίδου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της διοργάνωσης, να τρέξουμε μαζί, να τερματίσουμε μαζί. Γι’ αυτό τα ζευγάρια μας ήταν άνδρας - γυναίκα, νέος - λίγο μεγαλύτερος, εν ενεργεία - βετεράνος, ώστε να μπορέσουμε μέσα από αυτούς τους συνδυασμούς να αναδείξουμε το πνεύμα και το νόημα της διοργάνωσης».

Τα μέλη του ΣΕΕΔΑ που συμμετείχαν ήταν οι Ειρήνη Βοσκοπούλου, Ναυσικά Σταυρίδου, Γεωργία Ιντζέ, Ελένη Ποιμενίδου, Νίνα Τσαμπάζη, Γιώργος Τσιγάρας, Τάσος Καραβανάς, Νίκος Στεργιάνης.

Η προθέρμανση των δρομέων έγινε από την ομάδα του έμπειρου γυμναστή Γιώργου Χρυσάφη του γυμναστηρίου Proponisis, ενώ μετά το τέλος του αγώνα οι δρομείς έκαναν αποθεραπεία υπό τις οδηγίες της ομάδας των γυμναστηρίων Elixir του Αλέξη Αλεξιάδη.

Στον χώρο του τερματισμού όλοι όσοι βρέθηκαν στη ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία «EVERUN» της SAUCONY αλλά και να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT, INTERSPORT Footscan, προκειμένου να μάθουν τη μορφολογία του πέλματός σας.

Ενώ για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων φρόντισαν το almora PLUS, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η DOLE με μπανάνες και φυσικά η Arla Protein με τα εξειδικευμένα πρωτεϊνικά προϊόντα της.

Το Run Together Thessaloniki έγραψε ιστορία και πλέον ετοιμάζεται για τη διοργάνωση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο, πριν επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη.Οι νικητές σε κάθε κατηγορία

3χλμ.

RANK CAT

RANK

BIB

ATHLET

CAT

1

3

3052

ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ

3km-KID

2

4

3064

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

3km-KID

3

10

3898

ΖΑΛΟΓΚΟΣ - ΖΑΛΟΓΚΟΥ

3km-KID

 

 

 

 

 

1

1

3706

ΣΤΟΙΦΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΗΣ

3km-M-M

2

5

3096

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΡΑΝΗΣ ΒΕΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3km-M-M

3

6

3700

ΚΥΦΩΝΙΑΔΗΣ - ΜΗΛΙΔΗΣ

3km-M-M

 

 

 

 

 

1

2

3772

ΓΙΑΚΑΜΟΖΗΣ - ΜΙΧΑΛΑ

3km-M-W

2

13

3782

ΟΡΤΑΖΑΝΗΣ - ΠΕΝΤΕΚΗ

3km-M-W

3

15

3784

ΜΑΥΡΙΔΗΣ - ΞΑΝΘΙΑΚΟΥ

3km-M-W

 

 

 

 

 

1

22

3826

ΣΑΜΑΝΤΖΗ - ΣΙΔΕΡΗ

3km-W-W

2

27

3500

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

3km-W-W

3

34

3846

ΤΣΑΜΠΑΖΗ - ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ

3km-W-W


6χλμ.

RANK CAT

RANK

BIB

ATHLET

CAT

1

6

6080

ΡΟΒΥΘΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6km-KID

2

9

6094

ΕΥΧΑΡΙΣ ΜΟΣΧΟΒΟΥΔΗ ΜΟΣΧΟΒΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

6km-KID

3

21

6504

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ ΦΑΙΔΩΝ

6km-KID

 

 

 

 

 

1

1

6030

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

6km-M-M

2

2

6706

AZIZI - ALIMI

6km-M-M

3

5

6510

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

6km-M-M

 

 

 

 

 

1

4

6008

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΓΚΙΚΑΣ

6km-M-W

2

10

6018

MARIA GKARGKANA GKARGKANA PANAGIOTIS

6km-M-W

3

13

6034

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

6km-M-W

 

 

 

 

 

1

3

6830

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΝΤΙΝΑ - ΖΩΗ ΜΠΕΤΑ

6km-W-W

2

8

6832

ΡΑΜΠΕΑ ΙΑΤΡΙΔΟΥ - ΕΛΕΝΗ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ

6km-W-W

3

24

6826

ΙΩΣΙΦΙΔΟΥ - ΧΑΤΖΑΚΗ

6km-W-W
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ