Skip to main content

Αρετάκης (Αστέρας): Ίσως είχε προαποφασίσει να αποχωρήσει ο Θεοδωρίδης

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είναι εντελώς ξεχωριστά κομμάτια»,δήλωσε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη

Στην κόντρα που υφίσταται εδώ και μερικές μέρες με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Ηλία Θεοδωρίδη αναφέρθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Χρόνης Αρετάκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη των «σταχυοφόρων»:

«Βγήκε ένα πολύ κακό πρόσωπο του Αγροτικού Αστέρα τον τελευταίο μήνα και πρώτος εγώ λυπάμαι γι’ αυτό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. ΠΑΕ και Ερασιτέχνης είναι εντελώς ξεχωριστά κομμάτια. Δυστυχώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο διότι ο μεγαλομέτοχος δεν ήθελε να καταλάβει κάποια πράγματα. Από τη στιγμή που ήρθε έδειξε τουλάχιστον στο οικονομικό ένα νοικοκυριό που φαίνεται σε όλη την Ελλάδα, Συμμάζεψε οικονομικά την ΠΑΕ, υπήρχαν, όμως, κάποια θέματα που δεν θέλαμε μέχρι τώρα να τα βγάλουμε στην επιφάνεια. Υπήρξε μια κακή στάση προς τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη».

Για την οικονομική τους διαφορά: «Μας χωρίζει το 10% των εσόδων που είναι 4-5 χιλιάρικα τον χρόνο. Ποσό ανάξιο καν και να το συζητάμε. Μάλλον, όμως, δεν είναι τα χρήματα η αιτία. Ίσως είχε προαποφασίσει να αποχωρήσει και βρήκε μια πολύ καλή αφορμή να ρίξει το βάρος στον Ερασιτέχνη».

Για το αν επιθυμεί την αποχώρηση του Θεοδωρίδη: «Όχι, φυσικά. Τέτοιοι νοικοκύρηδες αν έχουν καθαρό μυαλό χρειάζονται στο ποδόσφαιρο. Ποιος είπε ότι θέλουμε να φύγει;».