Skip to main content

Αργυρούπολη: Μνημείο για την 41χρονη Όλγα που πέθανε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της

Στην πλατεία Ανεξαρτησίας, απέναντι από το σπίτι της Όλγας, πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή αφιερωμένη στη μνήμη της, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα κακοποίησης

Φόρο τιμής απέτισαν κάτοικοι του δήμου Αργυρούπολης στην Όλγα Δημητρακοπούλου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, πέρασε μήνες σε νοσοκομεία και κέντρα αποκατάστασης, στη συνέχεια έπεσε σε κώμα και τελικά έφυγε από τη ζωή. Ειδικότερα κάτω από άγαλμα στήθηκε πλακέτα για την άτυχη Όλγα αλλά και για όσες γυναίκες έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας. 

«Έχω την αίσθηση ότι ο ανθρωπισμός βρίσκεται σε κρίση. Η βαρβαρότητα και η βαναυσότητα δεν επιτρεπεται από κανέναν» δήλωσε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνστατάτος.

Στην πλατεία Ανεξαρτησίας απέναντι από το σπίτι της Όλγας, πραγματοποιήθηκε ειδικότερα μια σεμνή τελετή αφιερωμένη στη μνήμη της, αλλά και σε όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα κακοποίησης. Στο σημείο εκείνο η δημοτική Αρχή τοποθέτησε μια πλακέτα και οι παρευρισκόμενοι άφησαν ένα λουλούδι κι ένα κεράκι στη μνήμη της άτυχης γυναίκας.

 

Πηγή: protothema