Skip to main content

Αυγέρη: O Μητσοτάκης αναγνώρισε τον ρόλο του πρωθυπουργικού γραφείου

Tελικά η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το «άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι» γραφείο, είπε η κ. Αυγέρη.

Την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε η αναπληρώτρια Τομεάρχης Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Δώρα Αυγέρη.

«Αφού η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να ιδρύσει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη λοιδορήθηκε ανελέητα(...) τελικά η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το "άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι" γραφείο», τόνισε η κ. Αυγέρη.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη χρησιμότητα του Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, ν' αναγνωρίσει τον ουσιαστικό ρόλο του και το χρήσιμο έργο που έχει παραχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

«Η επιλογή του για τη στελέχωση με μια πολιτευτή, η οποία ανταγωνιζόταν με τη Χρυσή Αυγή στις εμφυλιοπολεμικές γιορτές μίσους, δεν προδιαθέτει θετικά για την ανάγκη συγκλίσεων και συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας».

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Αυγέρη:
   
«Όλη η υποβάθμιση και η εγκατάλειψη της πόλης καθρεφτίζεται στο άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι, γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη», δήλωνε πριν από ένα χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
    
Αφού η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να ιδρύσει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη λοιδορήθηκε ανελέητα από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, αφού τα πρόσωπα που το στελέχωσαν, στοχοποιήθηκαν από το μηχανισμό τους, τελικά η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το "άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι" γραφείο .
      
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη χρησιμότητα του Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, ν' αναγνωρίσει τον ουσιαστικό ρόλο του και το χρήσιμο έργο που έχει παραχθεί. Πλην όμως, η επιλογή του για τη στελέχωση με μια πολιτευτή, η οποία ανταγωνιζόταν με τη Χρυσή Αυγή στις εμφυλιοπολεμικές γιορτές μίσους, δεν προδιαθέτει θετικά για την ανάγκη συγκλίσεων και συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας».