Skip to main content

Αβραμόπουλος: Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, πάνω από της Χ.Α.

Η δήλωση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σωτήρη Αβραμόπουλου για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου σχολίασε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σωτήρης Αβραμόπουλος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί όσους στήριξαν τον συνδυασμό του στην Κεντρική Μακεδονία.

Όπως αναφέρει ο κ. Αβραμόπουλος, «με τη στήριξη όλου αυτού του κόσμου, το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καταγράφεται πάνω από αυτό της εγκληματικής οργάνωσης των νοσταλγών του Χίτλερ, της Χ.Α στην Περιφέρεια».

«Την επόμενη μέρα των εκλογών, τα σημαντικά προβλήματα, οι μεγάλες ελλείψεις σε κρίσιμα έργα και υποδομές στην Περιφέρεια μας, οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί και ανταγωνισμοί μεγάλων δυνάμεων στην περιοχή μας, είναι εδώ. Η δύναμη που μας έδωσαν δεκάδες χιλιάδες μισθωτοί του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μικροί επαγγελματίες, μικρομεσαίοι αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες, άνεργοι, θα κατατεθεί στους αγώνες και στη διεκδίκηση για να βελτιωθεί η κατάσταση προς όφελος αυτής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, για να αμφισβητηθούν οι επικίνδυνοι σχεδιασμοί και ένας δρόμος ανάπτυξης που οδηγεί σε αδιέξοδα για τους πολλούς και κέρδη για τους λίγους.

»Οι τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με την «Λαϊκή Συσπείρωση» θα έχουν τη δική τους συμβολή στην ανάδειξη των προβλημάτων, στη διεκδίκηση λύσεων και διατύπωση προτάσεων για όλες τις Περιφερειακές Ενότητες», σημειώνει ο κ. Αβραμόπουλος.