Skip to main content

Χατζηγεωργίου: Κομματικό το όχι στο κάλεσμα Τσίπρα για τα Σκόπια

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης χαρακτήρισε κομματικές τις αποφάσεις του ΕΕΘ και του ΣΕΒΕ να μη συμμετάσχουν στην κυβερνητική αποστολή

Νέα επίθεση στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη, για την απόφασή του να μην συμμετάσχει στην κυβερνητική αποστολή στα Σκόπια, εξαπέλυσε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης Τύπου για το βαλκανικό φόρουμ που διοργανώνει το ΥΜΑΘ την Παρασκευή και το Σάββατο, η κ. Χατζηγεωργίου, ερωτηθείσα σχετικά είπε: «Ο καθένας κρίνεται από την στάση που κρατάει στη θέση που κατέχει και από το εάν τα λόγια και τα έργα του συνάδουν μεταξύ τους. Τη στιγμή που ο κ. Ζορπίδης έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στα Σκόπια, είναι έωλα τα επιχειρήματά του και η άρνησή του να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό. Ο τρόπος με τον όποιο δρα είναι κομματικός, με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ας τον κρίνουν οι άνθρωποι του επιμελητηρίου».

Σε ό,τι αφορά την αντίστοιχη απόφαση του ΔΣ του Συνδέσμου Εξαγωγέων, η κ. Χατζηγεωργίου σχολίασε με νόημα: «Αρνήθηκαν την πρόσκληση για τα Σκόπια και την ίδια ώρα διοργάνωσαν σύσκεψη με τον Μητσοτάκη».