Skip to main content

Διαμαρτυρία έξω από τα H&M ετοιμάζει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων

Η πολυεθνική Η&Μ έφερε νέες συμβάσεις εργασίας που εντείνουν ακόμα περισσότερο την εκμετάλλευση των εργαζομένων, αναφέρει η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων.

Κινητοποίηση έξω από το κατάστημα της εταιρείας Η&Μ στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κομνηνών σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης αύριο, Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 12:00.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση, «η πολυεθνική Η&Μ έφερε νέες συμβάσεις εργασίας που εντείνουν ακόμα περισσότερο την εκμετάλλευση των εργαζομένων, χειροτερεύουν τους όρους εργασίας και έχουν σαν στόχο να διασφαλίσουν την κερδοφορία της».

«Η πάλη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας, είναι ζήτημα που αφορά όλους τους εργαζόμενους και αποτελεί για εμάς αγώνα επιβίωσης και πεδίο σύγκρουσης και αντιπαράθεσης με την εργοδοσία που τα σχέδια της έχουν να κάνουν με το ολοκληρωτικό ξεχαρβάλωμα των συμβάσεων εργασίας και των δικαιωμάτων μας», επισημαίνει η Ένωση και καλεί τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν τη νέα σύμβαση.

«Αγωνιζόμαστε για συλλογικές συμβάσεις εργασίας που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.