Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εμποροϋπαλλήλων την Κυριακή κατά του ανοίγματος της αγοράς

Κάλεσμα σε κινητοποίηση από τους εμποροϋπαλλήλους την Κυριακή για το άνοιγμα της αγοράς στη Θεσσαλονίκη τη συγκεκριμένα μέρα

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλούν εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου για το άνοιγμα της αγοράς στη Θεσσαλονίκη τη συγκεκριμένα μέρα.

Συγκεκριμένα, η Ένωση εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης και το σωματείο εργαζομένων στην επιχείρηση Νότος καλούν σε συγκέντρωση στις 09:00 επί της οδού Τσιμισκή, έξω από το πολυκατάστημα Νότος.

Παράλληλα καλούν στη γενική απεργία την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10:30 στο άγαλμα Βενιζέλου με σκοπό «να νεκρώσουν τα εμπορικά καταστήματα και τα σουπερμάρκετ να βουλιάξει η πόλη».

«Αυτή η απεργία μπορεί να αποτελέσει μια πρώτη απάντηση στην εργοδοσία και το κράτος και να δημιουργήσει μαχητικό κλίμα μπροστά στην πανελλαδική απεργία στις 9 Νοέμβρη, όπου εκατοντάδες σωματεία με τους χιλιάδες εργαζόμενους τους από όλους τους κλάδους σε όλη τη χώρα θα δείξουν ποιος έχει την πραγματική δύναμη και θα βροντοφωνάξουν ως εδώ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των εμποροϋπαλλήλων.