Skip to main content

Δημήτρης Κούβελας: Αναπτυξιακός άνεμος φυσάει και προς τα δυτικά

Σε εκδήλωση στον Εύοσμο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας παρουσίασε αναλυτικά τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί στη Δυτική Θεσσαλονίκη

«Μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια», τόνισε στη συνάντηση που είχε με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κούβελας.

Παρουσίασε αναλυτικά τα έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί στη Δυτική Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι η ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης. «Είμαστε συνεπείς σε όλες τις σημαντικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Η πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, απέδειξε περίτρανα το βαθύ, διαρκές και έντονο προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού, για την ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις πλευρές της πόλης», τόνισε.

Αναφερόμενος στον Εύοσμο που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους δήμους σε όλη την Ελλάδα, με σημαντική ιστορία και τους πιο νεαρούς σε ηλικία δημότες υπογράμμισε ότι «Στόχος μου συνεχίζει να είναι πώς θα δώσουμε μεγαλύτερες ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, που είναι το μέλλον της χώρας! Περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες νέες δουλειές για τα παιδιά μας, σε ένα περιβάλλον ποιοτικότερο. Δεν σταματάμε στην πρόσφατη διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού. Με τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση, την επόμενη τετραετία, οι μισθοί θα ανέβουν και επιδίωξή μας είναι να προσεγγίσουν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

Μίλησε για την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων «Καρατάσιου», «Ζιάκα», «Γκόνου» και «Παύλου Μελά», στην κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου αντικαρκινικού νοσοκομείου, κοινωνικών κατοικιών και Εμπορευματικού Σταθμού στα δυτικά, στα μεγάλα έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν τη σύνδεση της ανατολικής με τη δυτική πλευρά της πόλης, στην επέκταση του Μετρό στα δυτικά αλλά και στο νέο περιαστικό δάσος στην Ευκαρπία.

«Το πράσινο φως για την ανάπτυξη της δυτικής Θεσσαλονίκης έχει ήδη ανάψει και βρισκόμαστε στο σημείο της επιτάχυνσης όλων των διαδικασιών, ώστε τα αποτελέσματα να είναι ορατά το συντομότερο δυνατό. Η Θεσσαλονίκη αλλάζει βήμα- βήμα και φαίνεται ότι, πλέον, αναπτυξιακός άνεμος φυσάει και προς τα δυτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κούβελας κάλεσε τον κόσμο στις εκλογές της 21ης Μάϊου να συμπορευτεί μαζί με τη Νέα Δημοκρατία επιλέγοντας «το δρόμο της συνέπειας, της σκληρής δουλειάς, των μεγάλων έργων, της ανάπτυξης και της προκοπής, απορρίπτοντας τα ανούσια ευχολόγια του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν καταδικάσει τη Θεσσαλονίκη σε μόνιμη στασιμότητα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του επεσήμανε ότι «δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για την ολοκλήρωση της αναπτυξιακής προόδου που έχει ήδη ξεκινήσει στη Δυτική Θεσσαλονίκη, έχοντας πάντα ανοιχτό και συνεχή διάλογο με τους πολίτες».