Skip to main content

Δημήτρης Κούβελας: Το ρολόι χτυπά πλέον σε «ώρα Θεσσαλονίκης»

Δευτέρα και Τετάρτη οι συναντήσεις με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς της δυτικής Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με κατοίκους και αυτοδιοικητικούς της δυτικής Θεσσαλονίκης θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Δημήτρης Κούβελας.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 24 Απριλίου, στις 19.00 θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος) και την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 19.00 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων (Μεγ. Αλεξάνδρου 24, Αμπελόκηποι).

«Νιώθω ικανοποίηση που έχω συμβάλει ώστε το ρολόι να χτυπά σε «ώρα Θεσσαλονίκης» και τα πράγματα πλέον αρχίζουν να αλλάζουν και στα δυτικά της πόλης, κάτι που αντιλαμβάνονται οι πολίτες», τονίζει ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κούβελας.

Κατά τη διάρκεια του ανοιχτού διαλόγου που θα έχει με τον κόσμο και στις δυο περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης ο κ. Κούβελας θα τονίσει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους και να αγωνίζεται για την επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις περιοχές τους.

Θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων «Καρατάσιου», «Ζιάκα», «Γκόνου» και «Παύλου Μελά», στην κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου αντικαρκινικού νοσοκομείου, κοινωνικών κατοικιών και Εμπορευματικού Σταθμού στα δυτικά, στα μεγάλα έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν τη σύνδεση της ανατολικής με τη δυτική πλευρά της πόλης, στην επέκταση του Μετρό στα δυτικά αλλά και στο νέο περιαστικό δάσος στην Ευκαρπία.