Skip to main content

Δημήτρης Βενιέρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μεθοδευμένα την αποχή

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά και υπεραμύνθηκε της αξιολόγησης στο δημόσιο.

«Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουμε κοινή αντίληψη για πολλά θέματα για αυτό και επέλεξα να συμμετέχω στις εκλογές», τόνισε ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βενιέρης υπογραμμίζοντας ότι πιστώθηκε την αντιπολιτευτική στάση που κράτησε επί τέσσερα χρόνια.

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μου πρότεινε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α΄Θεσσαλονίκης επιχειρώντας και τελικά καταφέρνοντας ανανέωση στα ψηφοδέλτια της τάξης του 72%» είπε ο κ. Βενιέρης μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98, αναφερόμενος σε Νέα - Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Βενιέρης χαρακτήρισε χυδαία την προεκλογική δήλωση του Πρωθυπουργού ότι μέσα στους εκλογικούς φακέλους θα βρουν οι συνταξιούχοι τη σύνταξή τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είπε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να πάει τη χώρα μπροστά και υπεραμύνθηκε της αξιολόγησης στο δημόσιο. «Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στην κυβέρνηση» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ Βενιέρης και υπογράμμισε ότι υπάρχει προεκλογική άπνοια μεθοδευμένη απο το ΣΥΡΙΖΑ που επιδιώκει την αποχή για να την στρέψει υπέρ του.