Skip to main content

Στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Βενιέρης - Ενημέρωση για τα προβλήματά τους

Η συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί ενημερώθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, αναφέρθηκε στο θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα και θα πρέπει, σύμφωνα με την Ένωση, να επανεξεταστεί.

Επίσης, αναφέρθηκαν στις «επιλεκτικές μεταθέσεις αστυνομικών», σημειώνοντας κατά τη συζήτηση με τον κ. Βενιέρη, ότι δεν τηρούνται κριτήρια. Μάλιστα, για το θέμα του έδωσαν σχετικό κείμενο με προτάσεις αντιμετώπισης του ζητήματος.

Τέλος ενημέρωσαν τον υποψήφιο βουλευτή για τον τεράστιο αριθμό συναδέλφων τους οι οποίοι απασχολούνται στη φύλαξη ανηλίκων και κακοποιημένων παιδιών, εξαιτίας έλλειψης κρατικής φροντίδας και λειτουργίας σχετικών δομών. Σύμφωνα με τους ίδιους, είναι η υπηρεσία που αποσπά μεγάλο αριθμό αστυνομικών με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες απαραίτητες για τους πολίτες.