Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΔΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟ+VID)

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε, σήμερα, το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, κατά την επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη συνομίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου και τα μέλη της διοίκησης, ενώ δε σταμάτησε να αγκαλιάζει και να παίζει με τα παιδιά της χορωδίας του Ανατόλια, που της τραγούδησαν τα κάλαντα.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα και ένα ιδιαίτερο έργο. Εχω ακούσει πάρα πολλά από τον πεθερό μου για το νοσοκομείο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σήμερα εδώ», ανέφερε η κ. Γκραμπόφσκι.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Εθελοντισμού, σημείωσε πως σκόπιμα επέλεξε αυτή τη μέρα, καθώς θεωρεί τον εθελοντισμό «δείγμα ανθρωπιάς, πολιτισμού και εξέλιξης».Με τη σειρά τους την αξία του εθελοντισμού εξήραν μέλη της διοίκησης, ενώ ευχαρίστησαν την κ. Γκραμπόφσκι για την επίσκεψή της.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα, μετά τη μικρή γιορτή, η σύζυγος του πρωθυπουργού και η διοίκηση του Νοσοκομείου πραγματοποιούν σύσκεψη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ