Skip to main content

Δωρεές στο Παπαγεωργίου από Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σωματείο Ηπατομοσχευμένων

Η Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως και το Σωματείο Ηπατομοσχευμένων Ελλάδος προχώρησαν σε δωρεές προς το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ημερολόγια και γούρια για το 2021 δώρισε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενόψει των γιορτινών ημερών, η Μητρόπολη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως. Τα περίπου 700 συμβολικά δώρα για το προσωπικό των Κλινικών Covid-19, αλλά και για εργαζόμενους σε άλλα τμήματα και ασθενείς, παραδόθηκαν από τους εκπροσώπους της Μητρόπολης στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, μαζί με τις ευχές τους για το νέο έτος.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας έστειλε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα για τις προσπάθειες που καταβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα να τελειώσει γρήγορα η δοκιμασία, ενώ ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και πολλές ευλογίες για το 2021.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα, καθώς η διαχρονική στήριξή του δίνει κουράγιο. Ιδιαίτερα στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, η συμπαράσταση του Μητροπολίτη δίνει δύναμη σε εργαζόμενους και ασθενείς» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, τετρακόσιες χειρουργικές μάσκες υψηλής προστασίας παρέδωσε στη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και το Σωματείο Ηπατομοσχευμένων Ελλάδος, ‘’ΗΠΑΡΧω’’.  

Το Σωματείο, η αποστολή του οποίου επικεντρώνεται στη στήριξη μεταμοσχευμένων ασθενών αλλά και όσων περιμένουν με αγωνία ηπατικό μόσχευμα, θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τη συμπαράστασή του στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Το Νοσοκομείο ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Ηπατομοσχευμένων Ελλάδος «που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εξαιτίας της διασποράς του SARS-CoV-2, προχώρησε στη δωρεά με στόχο την έμπρακτη στήριξη του υγειονομικού προσωπικού».