Skip to main content

«Το Δώρο του Θηλασμού»: Εκδήλωση από την Κλινική Γένεσις στις 25 Νοεμβρίου

Σε κάθε μητέρα που θα παραβρεθεί θα δοθούν μεταβολικές εξετάσεις για τα μωρά ή αιματολογικές εξετάσεις για την ίδια

Ένα ξεχωριστό event για τον θηλασμό διοργανώνει η Κλινική Γένεσις του ομίλου Euromedica στις 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Τhe Met στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε μητέρες και μέλλουσες μητέρες, θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 13.00.

H είσοδος είναι ελεύθερη και έχει προβλεφθεί δωρεάν πάρκινγκ.  

Σε κάθε μητέρα που θα παραβρεθεί θα δοθούν μεταβολικές εξετάσεις για τα μωρά ή αιματολογικές εξετάσεις για την ίδια.

Οι έγκυες και οι μητέρες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το θηλασμό από τις ομιλίες των ιατρών και του προσωπικού τα Κλινικής Γένεσις. Παράλληλα σε δεύτερη αίθουσα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν βιωματικά workshops με πρακτικά σεμινάρια θηλασμού και περιποίησης του βρέφους και να συμμετέχουν σε συνεδρία Ερωτήσεων και Απαντήσεων (Q&A) σχετικά με  τον θηλασμό,  με ψυχολόγο και διατροφολόγο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, θα γίνει η μεγάλη κλήρωση δώρων από την Κλινική Γένεσις και τους χορηγούς. Ανάμεσα στα δώρα είναι ένας τοκετός σε μονόκλινο LUX από την Κλινική Γένεσις, μία καρέκλα θηλασμού από την εταιρεία Kiddo, 3 σετ περιποίησης για τη μητέρα ή το νεογνό από την εταιρεία Mustela ενώ τρεις τυχερές θα λάβουν Πάνες Babylino Sensitive για 3 ολόκληρους μήνες!

Τα οφέλη του θηλασμού είναι πολλαπλά για τη μητέρα και το νεογνό! Και με τη βοήθεια της Κλινικής Γένεσις, θα γίνει η πιο όμορφη εμπειρία για εσάς και το μωρό σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Το δώρο του θηλασμού-ΓΕΝΕΣΙΣ - ΓΕΝΕΣΙΣ (genesishospital.gr)

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Mustela. Άλλοι χορηγοί είναι οι εταιρείες Kiddo, Babylino Sensitive, Make my Day Events και η Ameda.