Skip to main content

ΕΑΥΘ: Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για τη σύλληψη τριών ατόμων για γκαζάκια σε Ίδρυμα

Η ΕΑΥΘ καλεί «την Πολιτεία να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό» και έδωσε συγχαρητήρια σε αστυνομικούς για τις τρεις συλλήψεις.

Τα συγχαρητήριά τους προς τους αστυνομικούς της της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος δίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για την αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων, οι οποίοι τοποθέτησαν εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Ρούχα και καπέλα με σήματα της ΕΛΑΣ στα σπίτια των συλληφθέντων για τα γκαζάκια

Όπως αναφέρει η ΕΑΥΘ «αυτή είναι ακόμα μια από τις επιτυχίες της Υποδιεύθυνσης, απόδειξη του επαγγελματισμού που διακρίνει το προσωπικό της».

Παράλληλα, η ΕΑΥΘ σημειώνει ότι «στο παρελθόν έχουν στοχοποιηθεί με παρόμοιο τρόπο πάμπολλοι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης. Οι ενέργειες αυτές μόνο ως τρομοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν, κάτι το οποίο καταμαρτυρούν και τα ευρήματα που προέκυψαν μετά από τις έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων».

Τέλος, η Ένωση καλεί την Πολιτεία να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό και να θεσπίσει ένα τιμωρητικό πλαίσιο, το οποίο θα συμβάλλει στην εξάλειψη των τυφλών χτυπημάτων βίας.

 

Φωτογραφία αρχείου