Skip to main content

Αίγινα: Κλειστή η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου μετά τον εντοπισμό 16 κρουσμάτων

Ισχύουν περιοριστικά μέτρα για τις μοναχές και το βοηθητικό προσωπικό του μοναστηρίου από τις 13/08 και ώρα 06.00 έως και τις 28/08 και ώρα 06.00

Σφραγίζεται από σήμερα και έως τις 28 Αυγούστου και ώρα 6:00 το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου-Αγίας Τριάδος στην Αίγινα, καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Παράλληλα, το προσωπικό θα παραμείνει σε απομόνωση.

Διαβάστε: Αίγινα: Σφραγίζεται Μοναστήρι - 16 μοναχές θετικές στον κορωνοϊό

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας λόγω των κρουσμάτων που προέκυψαν στη μονή, και με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γγ Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 αποφασίστηκε η απομόνωση των μοναχών και του βοηθητικού προσωπικού της Ιεράς Μονής, καθώς και η απαγόρευση εισόδου προσκυνητών και επισκεπτών για δεκαπέντε ημέρες.

Ισχύουν, δηλαδή, τα περιοριστικά μέτρα για την Ιερά Μονή αγίου Νεκταρίου από τις 13/08 και ώρα 06.00 έως και τις 28/08 και ώρα 06.00.