Skip to main content

Εκ νέου προειδοποίηση Κοντονή προς ΕΠΟ για το Grexit

Νέα προειδοποίηση προς την ΕΠΟ για τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένα ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit, πραγματοποίησε ο Σταύρος Κοντονής.

Νέα προειδοποίηση προς την ΕΠΟ για τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένα ενδεχόμενο ποδοσφαιρικό Grexit, πραγματοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Κλείνοντας την ομιλία του στην Ημερίδα για την Αθλητική Βία που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κ. Κοντονής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «τις τελευταίες μέρες έχουμε διαπιστώσει ότι Έλληνες παράγοντες έχουν λειτουργήσει και παρεμβαίνουν στις διεθνείς ομοσπονδίες για την αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα ήθελα να σας πω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως αν συμβεί οτιδήποτε προς αυτήν την κατεύθυνση, οι πρώτοι που θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους είναι αυτοί οι ίδιοι που πλέον θα συζητούν με την Κυβέρνηση χωρίς τη διεθνή προστασία».

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.