Skip to main content

ΓΑΔΘ: Δεν υπηρετεί εδώ και τρία χρόνια γυναίκα αξιωματικός στο Τμήμα Αθλητικής Βίας

Πώς σχολιάζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όσο είπε ο Κούγιας για φωτογραφία γιου ανώτερης αξιωματικού με τον φερόμενο δολοφόνο του Άλκη

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με αναφορές του Αλέξη Κούγια ότι έχει στα χέρια του φωτογραφία με τον γιο ανώτερης αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και τον 23χρονο Αλβανό ο οποίος συνελήφθη ως εμπλεκόμενος στην άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται πως «για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί σήμερα σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 19χρονου Άλκη, δήλωσε πως έχει στα χέρια του μια φωτογραφία με τον 23χρονο Αλβανό και τον γιο αστυνομικίνας που υπηρετεί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

«Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.