Skip to main content

«Εσένα θα σε ακούσουν»: Ο σπαρακτικός διάλογος της συνάντησης του πατέρα του Άλκη με τον μικρό Λέανδρο (video)

«Να ξέρετε, πάντως, είμαι σίγουρος ότι ο Άλκης είναι στον ουρανό, δίπλα στον Θεό, και σας βλέπει και χαίρεται»

Έναν συγκλονιστικό διάλογο είχε σήμερα το απόγευμα ο μικρός Λέανδρος, ο γνωστός μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, με τον πατέρα του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδη Καμπανό, στο περιθώριο δράσης της δομής «1η Φεβρουαρίου Εις το Όνομα του Άλκη Καμπανού», στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Ο μικρός Λέανδρος έδωσε ένα μικρό μάθημα ζωής, βγάζοντας λέξεις μέσα από την καρδιά του. «Γεια σας, κύριε Αριστείδη, με λένε Λέανδρο. Φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει σημασία ότι ο Άλκης ήταν άλλη ομάδα και δεν ήταν ΠΑΟΚ, όλες οι ομάδες είναι καλές, αρκεί να είμαστε φιλικοί όλοι και να είμαστε αγαπημένοι».

Ο πατέρας του Άλκη συγκινημένος τού είπε μπράβο και απάντησε πως «αυτό το μήνυμα άμα το ακούσουν οι μισοί άνθρωποι θα γίνουμε καλύτεροι σαν κοινωνία», με τον Λέανδρο να παίρνει τον λόγο και να απαντά πως «αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί δεν ξέρω το τι γίνεται» και ο κ. Αριστείδης Καμπανός συνέχισε τη στιχομυθία λέγοντας πως «εσένα θα σε ακούσουν, γιατί έχεις μεγάλη καρδιά».

Σε εκείνο το σημείο ο μικρός Λέανδρος έκλεισε τον διάλογο - γροθιά στην οπαδική βία λέγοντας στον κ. Καμπανό: «Ο Άλκης να ξέρετε πάντως είμαι σίγουρος ότι είναι στον ουρανό, δίπλα στον Θεό, και σας βλέπει και χαίρεται».

«Μας βλέπει όλους και χαίρεται γιατί κάτι αλλάζει και το μήνυμα που δίνεις είναι πολύ δυνατό, θα το ακούσει όλος ο κόσμος», κατέληξε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη.

Δείτε το στιγμιότυπο: