Skip to main content

Ο Λεκάκης καρφώνει με βίντεο τα στελέχη που αποχώρησαν

Η Θεσσαλονίκη Πρώτη επαναφέρει με διαφορετικό τρόπο το βίντεο όπου αποχωρήσαντα στελέχη πλέκουν το εγκώμιο του Πέτρου Λεκάκη.

Με ένα βίντεο... υπενθύμισης επέλεξε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Λεκάκης να μεμφθεί όσα από τα στελέχη της Πρωτοβουλίας δήλωναν παλαιότερα ότι τον στηρίζουν αλλά προσφάτως αποχώρησαν από τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρώτη», του οποίου είναι επικεφαλής.

Στο βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, η Έλλη Χρυσίδου, ο Γιώργος Δημαρέλος, ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, η Μαρία Πασχαλίδου και ο Θανάσης Παπαναστασίου που αποχώρησαν από τον συνδυασμό θέτοντας υποψηφιότητα με άλλες παρατάξεις ή αποφάσισαν να κατέλθουν στις Περιφερειακές εκλογές, εμφανίζονται να πλέκουν το εγκώμιο του κ. Λεκάκη. Με τη διαφορά, όμως, σε σχέση με το αρχικό βίντεο, ότι στα πρόσωπά τους πέφτει η στάμπα «Έλεγαν».

Παράλληλα, στο τέλος αφήνονται αιχμές και ερωτήματα για συμφέροντα, κομματικές πιέσεις, μηχανισμούς και συμφωνίες, ενώ εμφανίζονται τα δύο λογότυπα των συνδυασμών της Κ. Νοτοπούλου και του Ν. Βούγια, όπου κατέληξαν κάποιοι από τους αποχωρήσαντες υποψήφιοι.

Όλοι οι παραπάνω χαρακτηρίζονται ως «λίγοι» στο τέλος του βίντεο.